středa 9. října 2019

Miřejovický vyhnívák 2019

Počasí bylo podzimní sychravé, chladno. Před závodem pršelo, po něm také. Na startu se sešlo 36 odolných jezdců z Litoměřického okolí. Startovalo se v Plešivecké ulici v Litoměřicích. Čekal nás tříkilometrový kopec.
Závod jsem jel na mokré silnici, ale zrovna v tu chvíli nepršelo. V první zatáčce za veterinou byl překop silnice zasypaný pískem. Tam jsem jel opatrně. Pak už následovalo deset minut naplno do čím dál prudšího kopce. Za vrcholem stoupání nad Miřejovicemi se mi už narovnávající se úsek do cíle zdál jako rovina.
Po závodě jsme poseděli při pivu (nealkoholickém) a párku v miřejovické hospodě. Venku opět začalo pršet a přidal se i vítr. Přijet sem autem byla dobrá volba.
Zklamáním bylo zpracování výsledků. Protože pořadatelé chybně zapsali absolutního vítěze Kubu do kategorie nad 40 let, protože mu špatně rozuměli rok narození. Výsledky opravili až dodatečně na internetu, když už byly ceny předané a závod ukončený.
Přínosem bylo, že jsme si alespoň porovnali výkonnost a nedopadlo to vůbec špatně.
Výsledek:
délka km převýšení m čas průměr km/h umístění celkem umístění v kategorii startovalo celkem startovalo v kategorii čas vítěze zpoždění za vítězem
3 182 0:11:06 16,06 11 3 36 13 0:08:11 0:02:55

Miřejovický vyhnívák, silniční časovka do vrchu
Litoměřice, 5. 10. 2019

Žádné komentáře:

Okomentovat